Η γνώμη σας έχει αξία!

Τα 3 χρόνια που συνεργαζόμαστε με το Κέντρο, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά που γίνεται και από την πρόοδο του παιδιού μας. Η ομάδα που ασχολείται με την κόρη μας και ο κ. Μάκης προσωπικά είναι πρώτα από όλα άνθρωποι που ακούν, και δίνουν πάντα τις κατάλληλες κατευθύνσεις και συμβουλές ώστε να είμαστε καλύτεροι γονείς, αλλά και να εφαρμόζονται όσα μαθαίνει το παιδί στην καθημερινότητά του. Οι ώρες που περνάει η κόρη μας στο κέντρο είναι πάντα ευχάριστες σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον, και της δίνουν πολύ στοχευμένα καινούργια ερεθίσματα που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Αισθανόμαστε ότι προχωράμε μαζί με το κέντρο σε κάθε επόμενο βήμα του παιδιού και σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη βοήθεια και την αμέριστη αγάπη σας! Γιάννης-Νόρα

Γιάννης Μ.

Μετά από πολλα χρόνια σε πολλά κέντρα επιτέλους βρήκαμε αυτό που έπρεπε .Και μόνο η Χαρά του παιδιού όταν πηγαίνει τα λέει όλα .

Ευτυχία

Έχοντας εμπειρία από αλλά κέντρα ειδικής αγωγής,λόγω μεγάλης δυσκολιας στο λόγο κυρίως που είχε το παιδί μας,ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας πριν 4 μήνες και ειδαμε τεράστια διαφορά στην εξέλιξη  του παιδιού καθώς και στην οργάνωση και την ψυχολογία του!η λογοθεραπεύτρια του εξαιρετική,οργανωτική,διαθέσιμη για κάθε απορία το ίδιο και η εργοθεραπευτρια επισης.πολυ σημαντικο το ενδιαφέρον του κυρίου Ρουσσου και η καθοδήγηση του! Εξαιρετική και εξυπηρετική η γραμματεία!πολυ καθαρό περιβάλλον και ευχάριστο! Η καλύτερη επιλογή για το παιδί μου και πολυ σημαντική η εξέλιξη του!Συγχαρητηρια για τον επαγγελματισμό και την αγάπη που δείχνετε στα παιδιά μας!!!

Γ Χ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη,την υπομονή,το ενδιαφέρον,την ευχάριστη διάθεση κ την υπέροχη δουλειά που κάνετε όλη η ομάδα με τα Ζουζούνια μου! συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα κ ειδικά στον κύριο Μάκη που έχει οργανώσει ένα τόσο υπέροχο περιβάλλον!

Παντελής-Μαρκελλα

Αυτή τη φορά η αναγνώριση της ποιοτικής δουλειάς του Διεπιστημονικού Κέντρου “Ανάπτυξη & Εκπαίδευση” θα δοθεί με τη μορφή ενός ποιήματος! Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα! ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ” Κοίτα το φως και θα κερδίσεις η Ανάπτυξη & Εκπαίδευση είναι εδώ να προχωρήσεις Βρες τη χαρά σε περιμένει, πιο δυνατά πάντα να μένει Όλη η ζωή είναι δικιά σου δώσε πνοή μες την καρδιά σου Κράτα το φως μες το μυαλό σου η Ανάπτυξη & Εκπαίδευση είναι εδώ για το καλό σου Είσαι παιδί θα μεγαλώσεις και στη ζωή θα ‘χεις  να δώσεις Προς την Ανάπτυξη & Εκπαίδευση κοίτα να τρέξεις σου φέρνει άνοιξη αυτήν να επιλέξεις  Για το καλό σου θα βρεις το δρόμο μες στο μυαλό σου βάλε το μόνο

Σπύρος Μπ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την Ομάδα του κυρίου Γεράσιμου Ρούσσου!! Αγκάλιασαν τα παιδιά μας σαν να είναι δικά τους παιδιά και εμάς σαν οικογένεια τους!!Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Κύριο Μάκη, τον Κύριο Γιαννη και την Κυρία Γωγώ που έχουν αναλάβει τα παιδιά μας !Και φυσικά ευχαριστούμε πολύ και την κυρία Πηγή που πάντα μας υποδέχεται με ένα μεγάλο χαμόγελο! Αν κάτι σας απασχολεί σχετικά με τα παιδι σας , η επίσκεψη σας στο Ανάπτυξη και Εκπαίδευση είναι μονόδρομος!!

Πέτρος Ευτυχια

Το κέντρο “Ανάπτυξη και Εκπαίδευση" ήταν για εμάς η καλύτερη επιλογή. Ξεκινώντας από τον κύριο Γεράσιμο Ρούσσο (τον υπεύθυνο του Διεπιστημονικού Κέντρου), τους εκπαιδευτές που με αφοσίωση και υπευθυνότητα έχουν αναλάβει ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο έργο, όπως επίσης και την άρτια διοικητική υποστήριξη. 

ΜΑΡΙΑ Κ.

Έχοντας ήδη μια πορεία αρκετών ετών, κοντά στους επαγγελματίες του κέντρου «Ανάπτυξη και Εκπαίδευση», μόνο θετικά σχόλια μπορούμε να βρούμε. Η ενασχόληση τόσο ειδικής παιδαγωγού όσο και ψυχολόγου με τις δυσκολίες του παιδιού μας, κατά την ευαίσθητη προεφηβική προς εφηβική του ηλικία, μας βοήθησε αφενός να δούμε το πραγματικά ανθρώπινο πρόσωπό τους αλλά ταυτόχρονα να νιώσουμε και τη θετική επίδρασή τους στο παιδί μας όχι μόνο μέσω των σχολικών του επιτευγμάτων αλλά και των συμπεριφορών του. Είχαμε την τύχη, να έχουμε δίπλα μας, νέους, αξιόλογους επιστήμονες, που με τη γνώση και την πολύ καλή διάθεσή τους, βοήθησαν ώστε και τα όποια θέματα να μπουν σε μια σειρά και ταυτόχρονα κι εμείς να νιώθουμε πιο καθησυχασμένοι. Πιστεύουμε ότι ο γονιός που θα φέρει το παιδί του στο «Ανάπτυξη και Εκπαίδευση», μπορεί να νιώθει τη σιγουριά ότι έκανε τη σωστή επιλογή.

Δ & Μ

Από το Δεν Έχει Πολύ Υπομονή, φτάσαμε μαζί με τον κύριο Ρούσσο και τους συνεργάτες του να σκεφτόμαστε, Δεν Είναι Παρά Υπέροχη !!  Ευχαριστούμε για αυτό !!! Έχουμε δρόμο μπροστά μας ακόμα το ξέρω αλλά η Κατερίνα μου ξέρει ότι ο «δικηγόρος» της ο κύριος Ρούσσος είναι κοντά της για την βοηθήσει να περάσει τα εμπόδια του φόβου της και να πάει μπροστά!  Ευχαριστούμε κύριε Μάκη μας!

Νανά - Τάκης

Η συνεργασία μας με το κέντρο "Ανάπτυξη" είναι άριστη στα 3 χρόνια που συνεργαζόμαστε. Ο κ. Ρούσσος  προσωπικά με τους  συνεργάτες  και το προσωπικό του κέντρου,  μας έχουν βοήθησει τα μέγιστα σε ότι βοήθεια χρειαστήκαμε, με την εξειδίκευση που έχουν στον τομέα της ειδικής αγωγής πάντα με ευγένεια, χαμόγελο.

Μαρία Π.

Όταν πριν από περίπου 6 χρόνια φέραμε τον Αντώνη μας για να ξεκινήσει μαζί σας, ξύπνησαν πολλά συναισθήματα μέσα μου, ανάμεικτα συναισθήματα αγωνίας, άγχους μα προπάντων ελπίδας πως όλα θα πάνε καλά και το παιδί μας θα γινόταν αυτό που έχετε καταφέρει σήμερα.  Ήταν πολύ συγκινητικό και είναι ακόμη και σήμερα το πως η κα. Αναστασία προσπαθεί με τον ίδιο τρόπο από την αρχή, να τον κάνει να καταλάβει αυτά που δυσκολεύεται να κατανοήσει.. την κα. Μαργαρίτα που με τον τρόπο της έκανε τον Αντώνη να αγαπήσει τα μαθηματικά που δυσκολευόταν ακόμη και στην ιδέα ότι έχεις ασκήσεις και πρέπει να τις κάνει....  Όλοι σας έχετε συνεισφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των ικανοτήτων του Αντώνη μας. Κάθε φορά το παιδί μου λάμπει από χαρά κι ενθουσιασμό καθώς μου διηγείται όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνετε κι όλα αυτά που προσπαθείτε να του μάθετε!  Θέλω να σας πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Ευχαριστώ για την υπομονή, την τόση αγάπη και το ενδιαφέρον σας κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων που έχουμε διανύσει μαζί. Ευχαριστώ που βοηθάτε το παιδί μας ν’ ανοίξει τα φτερά του, να αισθάνεται πιο σίγουρος για τον εαυτό του και κυρίως ευχαριστώ γι’ αυτή τη μεγάλη αγκαλιά που του δίνετε. Με απέραντη ευγνωμοσύνη και βαθιά εκτίμηση, Άννα - Κώστας 

Άννα - Κώστας

Η “Ανάπτυξη & Εκπαίδευση” ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, νόμιζα πως δεν θα καταφέρω τίποτα μόνη μου και απέδειξαν με λόγια αλλά πάνω απ’ όλα με πράξεις ότι: α) δεν είμαι μόνη, β) δεν είμαι η μόνη και γ) όλα λύνονται με τους σωστούς επαγγελματίες αλλά πάνω απ' όλα Ανθρώπους δίπλα μου.       Προσφέρουν γνώσεις απλόχερα και συναισθηματική στήριξη στην οικογένεια. Είμαι τυχερή που βρέθηκαν στο δρόμο μου πριν 7χρόνια, από τότε μας καθοδηγούν και η διαφορά στο παιδί είναι τεράστια. Πλέον νιώθει σιγουριά για τον εαυτό της και τις ικανότητες της.                     Ευχαριστούμε για όλα!!! 

Δέσποινα

Εμπιστοσύνη και ευγνωμοσύνη είναι οι πρώτες λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό για τον κ. Μάκη Ρούσσο και την ομάδα του. Ωραίες εγκαταστάσεις, άριστα καταρτισμένοι θεραπευτές και κυρίως εξαιρετικοί άνθρωποι! Σας ευχαριστώ από καρδιάς, για την εξέλιξη του παιδιού μου!

Ιωάννα Τ.

Καλησπέρα, ελπίζω να είστε όλοι καλά, γράφω λίγα λόγια για το Κέντρο που τόσο μας βοήθησε τα προηγούμενα χρόνια.                                                                                                   "Ένα κέντρο που με γνώμονα την επαγγελματική  εμπειρία, το ενδιαφέρον, τη γνώση, την αγάπη και την ευαισθησία είναι δίπλα στο παιδί και στην οικογένεια. Καταρτισμένοι επαγγελματίες πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν  με σεβασμό & ενσυναίσθηση τις δυσκολίες των παιδιών και των γονιών".

Δέσποινα

Όταν μας είπαν ότι ο μικρός Παναγιώτης, θα χρειαστεί εργοθεραπεία ένιωσα περίεργα συναισθήματα σαν μαμά ! Με πολλές ερωτήσεις όπως : Τι είναι αυτό ;Τι συμβαίνει στο παιδί μου ;Όλα όμως άλλαξαν όταν πήγαμε να συναντήσουμε την πιο σπουδαία φωτειινή ομάδα του κ. Μάκη ,ένιωσα εμπιστοσύνη που είπα : ότι όλα θα πάνε καλά με πίστη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς εσάς κ.Μάκη και την υπέροχη ομάδα σας, που αγαπάτε αληθινά όλα τα παιδάκια και με αισιόδοξα μηνύματα τα στηρίζεται στο να προχωρήσουν στην ζωή τους . Με εκτίμηση Μαμά Παναγιώτη

ΓΕΩΡΓΙΑ

“Οι καλοί γονείς δεν λειαίνουν το δρόμο για τα παιδιά τους.  Προετοιμάζουν τα παιδιά τους  για το δρόμο”. Αυτά τα λόγια ζωγραφισμένα σε μια κόλλα χαρτί  που έχω κολλημένη ακόμη στο τοίχο του γραφείου μου, ήταν η μεγαλύτερη συμβουλή που πήρα από τον άνθρωπο που λέγεται Μάκης Ρούσσος στο Διεπιστημονικό Κέντρο «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»! Κάθε φορά που τον επισκεπτόμασταν, κατάφερνε με μια απίστευτη ηρεμία και αισιοδοξία να μεταδίδει στο παιδί μου θάρρος, αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση  και  γνώσεις, που έβλεπα μέρα με τη μέρα να γίνονται πράξη σε κάθε στιγμή της ζωής του.  Κι όταν η ανασφάλειά μου δεν με άφηνε να βρω λύσεις σε πράγματα απλά, ο κ. Μάκης ήταν εκεί πάντα να με καθοδηγεί να βρω τον τρόπο και σιγά σιγά  να γίνομαι καλύτερη μητέρα, να ακούω με προσοχή το παιδί μού, να ανακαλύπτω τις ικανότητές του, να αποδέχομαι τα ελαττώματα του και κυρίως να το ενθαρρύνω σε κάθε του προσπάθεια!  Γι’ αυτούς τους λόγους τον ευχαριστώ.. γιατί όσα έκανε “έπιασαν τόπο”!

Κατερίνα

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε σας, κατάλαβα τι σημαίνει, επιτέλους, σωστή προσέγγιση. Εμείς οι γονείς πρέπει να “ψάξουμε” αρκετά για να τη βρούμε. Μετά όμως τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα.  Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Άννα Μ.

Θερμά συγχαρητήρια για το έργο σας! Είσαστε ένα καταπληκτικό Κέντρο! Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Μιας και αρχικά είχαμε αποτανθεί σε κάποιο άλλο Κέντρο, πιστεύω ότι είμαστε τυχεροί που σας γνωρίσαμε.

Ηλίας Π.

Η γνώμη σας έχει αξία!

Πείτε μας λίγα λόγια για την εμπειρία σας με το προσωπικό του Κέντρου μας.

Remaining characters: